Podjetju Damatech d.o.o. izrečeno priznanje za uspešno rast v preteklem desetletju

petek, 23. oktober 2020

Že dvajset let časopisna hiša Dnevnik podeljuje priznanja podjetjem, ki rastejo in se razvijajo nadpovprečno hitro, ustvarjajo nova delovna mesta ter so trajnostno naravnana.  Podjetja se v izbor ne prijavljajo sama, ampak se podjetje uvrsti na lestvico najhitreje rastočih na predlog člana sveta Gazele. Namen je nagraditi podjetja, ki so dolgoročno usmerjena v rast in pri katerih ne gre za enkratno rast.

Izbor Gazela v slovenskem podjetniškem prostoru velja kot enega izmed strokovno najbolj utemeljenih izborov. Tudi analiza v preteklosti nominirani in nagrajenih podjetij pokaže, da velika večina še vedno uspešno posluje. Slovenska podjetja si tako priznanje Gazela štejejo v veliko čast.

Podjetje Damatech d.o.o. je bilo prvič nominirano v izboru za najboljše hitrorastoče podjetje na Gorenjskem leta 2016. Že leto kasneje pa je bilo podjetje Damatech d.o.o. ponovno nominirano v tem izboru. Darko Mikec, direktor podjetja Damatech d.o.o. je o nominacijah povedal sledeče: »Glede na prestižen sloves, ki ga izbor Gazela uživa ter uspešnost podjetij, ki si prislužijo nominacije, sta nam bili obe nominaciji v veliko čast ter priznanje. Podjetniku vedno predstavlja motivacijo, ko je trud za delo, ki ga opravlja priznan in mu to daje tudi veliko elana za v naprej.« Prokuristka Mateja Mikec se s povedanim strinja in dodaja: »Zares je veliko priznanje biti nominiran v izboru Gazela, zato smo bili obeh nominacij zelo veseli. Vsekakor pa nam je  v veliko čast tudi dodatno priznanje s strani časopisne hiše Dnevnik, ki nam je bilo izrečeno ob 20. obletnici izbora Gazela.«

Podjetju Damatech d.o.o. izrečeno priznanje za uspešno rast v preteklem desetletju