Podjetje Damatech začelo leto 2021 z zanimivimi Hardox Wearparts projekti

torek, 16. februar 2021

Kot certificiran Hardox Wearparts partner izdelujemo vse vrste obrabnih delov iz Hardoxa. Plošče iz jekla Hardox zagotavljajo najvišjo mero obrabne odpornosti in preprečujejo abrazivnemu materialu, da bi poškodoval površino jekla. Trdota Hardox plošč zagotavlja visoko trdnost plošč in pomaga ohranjati obliko. Obrabno-obstojne plošče Hardox so dovolj žilave, da se zoperstavijo težkim udarcem v industrijskem okolju brez nastanka razpok.

Podjetje Damatech je specializirano za izdelavo obrabno obstojnih rešitev v trdotah med 450 in 650 HB. Na zalogi imamo vedno Hardox plošče, ki jih lahko hitro obdelamo v obrabno obstojne proizvode. 

Stranke iz različnih industrij zaupajo kvaliteti jekla Hardox in naše zmožnosti njihove obdelave. Veseli nas, da smo lahko začeli letošnje leto z nekaj zelo zanimivimi projekti za naše stranke iz reciklažne industrije in iz kmetijstva. Vabimo Vas, da si ogledate fotografije nekaterih konkretnih Hardox Wearparts aplikacij, ki smo jih izdelali v prvem mesecu tega leta.

Podjetje Damatech začelo leto 2021 z zanimivimi Hardox Wearparts projekti